ONS VERHAAL

Serotonin is een plek waar je ontsnapt aan het drukke stadsleven. Het is een bijzondere plek waar geluk, gezondheid en inspiratie de hoofdrol spelen. 

 

In 2015 openden wij de deuren van Tula, een boutique yogastudio gelegen naast het Westerpark in Amsterdam. Dagelijks krijgen we van onze studenten te horen dat ze zich door yoga beter en blijer zijn gaan voelen. Yoga heeft een enorm positief effect op de gezondheid, zowel fysiek als mentaal.

Mensen worden dus blij en gezonder van yoga! Hier wilden we graag meer mee doen. We droomden dan ook van een inspirerende plek waar geluk en gezondheid samenkomen. Een plek waar je op een natuurlijke manier jouw serotonine, een flinke boost geeft. Serotonine, het gelukshormoon, speelt namelijk een belangrijke rol in ons leven en ons gevoel van welzijn. Dit heeft niet alleen invloed op je eigen leven, maar ook op iedereen om je heen. 

En zo zochten wij naar een locatie waar we geluk, gezondheid en inspiratie konden samenbrengen. Door het starten van een tweede yogastudio in 2018 konden we dit realiseren. In de geweldige locatie van TULA Bos en Lommer is SEROTONIN tot leven gekomen. De prachtige lichte, heldere en hoge ruimtes geven ons alle mogelijkheid om op een bredere schaal aan geluk te werken. Niet alleen voor ons, of voor jou, maar voor iedereen om ons heen.

ONZE MANTRA

 

"Provide happiness, inspiration & health"

HAPPINESS

INSPIRATION​

HEALTH 

zonlicht, omgeving & gemak

creatieve ruimtes & inspirerende evenementen​ 

gezond eten & lichaamsbeweging       

"Be with people who bring out the best in you"