ONDERSTEUNING VOOR EEN BIJZONDER EVENEMENT

Zomaar een evenement organiseren is tegenwoordig niet meer genoeg. Je wilt een blijvende indruk maken, iets maar mensen nog weken over napraten.

Ongeacht de groepsgrote kun we een yogasessie of mindfulness sessie ontwerpen. Dit doen we samen met de opdrachtgever om te bepalen wat het doel is. Wil je gasten opfrissen, meer focus geven, een workout bezorgen of compleet laten ontspannen? Vooral bij lange dagen is het prettig een yoga-break in te plannen. Gasten kunnen dan even hun hersenen ontspannen, zodat ze ook de rest van het evenement je informatie absorberen

ONDERSTEUNING VOOR EEN SUCCESVOLLE BIJEENKOMST

Je wilt een productieve dag waarbij iedereen op het hoogste punt van zijn/haar kunnen presteert. Dit kun je doen door een pep-talk, met strakke deadlines of door duidelijke targets te stellen.

MAAR, het is effectiever om ervoor te zorgen dat je mensen scherp en uitgerust zijn, omdat de productiviteit dan omhoog schiet.

In samenwerking met TULA yoga kunnen we voor je meeting een korte yoga sessie aanbieden voor een nog succesvollere meeting

 

OPTIES

YOGA

Vitalising Yoga : meer energie & focus 

Yoga Nidra : totale ontspanning & rust

Aerial yoga : plezier & creativiteit

Yoga for busy days : gezondheid & fitheid (ook voor dagelijks leven)

Kantooryoga : opfrissend & ontspannend (ook voor dagelijks leven)

MINDFULNESS

Ademhalingstechnieken : meer zuurstof & scherpte

Mindfulness technieken : focus, aandacht & ontspanning (1,5uur)

Meditatie : rust, concentratie & compassie

3 REDENEN WAAROM YOGA EEN GOED IDEE IS

1. Oefeningen stimuleren de aanmaak van endorfine en serotonin. Deze 'gelukshormonen' helpen in het reduceren van stress en angst en zorgen voor positiviteit en zelfvertrouwen.

2. Zuurstof is hersenvoedsel. Door ademhalingsoefeningen creëer je meer zuurstof in hersenen. Dit verhoogt je mentale scherpte. Je wordt helderder, alerter en zelfs 'slimmer'.

3. Je gaat er niet van zweten. Sport en bewegingsoefeningen kunnen intensief zijn, wat niet altijd gunstig is als je nog een dag moet vergaderen. Yogasessie en meditaties kunnen we zo inrichten dat nare geurtjes achterwege blijven.

THEEPROEVERIJ

Even iets anders, maar ontzettend leuk om een dag mee af te sluiten.

Mevrouw Cha vertelt je enthousiast alles over thee en laat je proeven hoe echte thee hoort te smaken. Dit doet ze in combinatie met lekker hapjes.

Serotonin | Air studio | locatie huren Amsterdam

"Be the reason someone smiles today"